Energielabel Support

Een energielabel laat de energieprestatie van een woning zien en maakt duidelijk welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. Een zuinige woning betekent niet alleen een lagere energierekening en meer wooncomfort; het betekent ook minder CO2-uitstoot. Dat zijn belangrijke overwegingen voor de klimaatbewuste woningbezitter van nu. Daarnaast zijn woningeigenaren verplicht om bij verkoop of verhuur van hun woning een energielabel te overhandigen.

Een energieprestatieadvies biedt een energielabel voor woningen en advies om energie te besparen. Woning Support komt als gecertificeerd EP-W/B adviseur bij u thuis en kijkt o.a. naar de isolatie, verwarming en ventilatie in de woning en neemt diverse bouwkundige en installatietechnische elementen op die van invloed zijn op de bepaling van de energieprestatie van de woning.

Daarna zet Woning Support op een rij waar er energie bespaard kan worden. Daarbij kan een geadviseerde maatregel in het energieprestatieadvies naast energiebesparing ook het wooncomfort verhogen door bijvoorbeeld tocht of lawaai te verminderen.

Woning Support kan het energielabel van G naar A**** voor u verzorgen!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verkrijgen van een energielabel. Dat is o.a. afhankelijk van woninggrootte en type woning. Via de contactpagina kunt u aangeven informatie en/of een offerte te willen ontvangen. Wij nemen dan contact met u op.