Abonnement

Met een Woning Support Abonnement kan het totale onderhoud in, aan en om uw woning worden verzorgd, en daarmee wordt u als woningbezitter geheel ontzorgd. Waarvoor u een Woning Support Abonnement afsluit, bepaalt u zelf. Bekijk de mogelijkheden en zie de voordelen.

U kunt een Woning Support Abonnement afsluiten vanaf € 0,25 per dag, en u bepaalt zelf waarvoor u een abonnement neemt. Dit abonnement kan betrekking hebben op meerdere onderdelen. Enkele mogelijkheden zijn:

– Minimaal om het jaar een (visuele) controle (‘QuickScan’) van de buitenzijde van uw woning om te monitoren wat de conditie van de verschillende gevelelementen is en of er onderhoud moet worden uitgevoerd. Hiervan kunt u ook een verslag compleet met foto’s ontvangen.
– Het verzorgen en eventueel bijhouden van een MJOP of RGS (Woningbeheer Support).
– Het regelen van het (met spoed) herstellen van schade in, aan en om uw woning, waarbij ook wordt gecontroleerd of het correct wordt of is uitgevoerd (Woningbeheer Support).
– Korting bij de aankoop van materialen via Woning Support.
– Gebruikmaking van de diensten van Woningklus Support.
– Eventueel de mogelijkheid om samen met andere Support abonnementhouders met behulp van schaalvergroting inkoopvoordeel te verkrijgen op de onderhoudswerkzaamheden.

Het Support-abonnement kan voor u persoonlijk op maat worden gemaakt. Het kan dus betrekking hebben op één of meerdere van bovenstaande punten, maar op verzoek en in overleg ook worden uitgebreid met bijvoorbeeld tuinonderhoud. lnformeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Om tot een voorstel te komen voor een passend Support-abonnement, verzoeken wij u contact met ons op te nemen, zodat wij u een vrijblijvend aanbod kunnen doen. U kunt ons bereiken via info@woningsupport.nl.