De ondernemer

Mijn naam is Erik Teunissen, eigenaar van Woning Support en Vastgoedzorg Support. Al van kinds af aan ‘zit’ ik in de bouw. lk ben opgegroeid op een boerderij. Daar werden regelmatig nieuwe stallen of schuren gebouwd, of werd de woning verbouwd, waar ik dan tussen liep. En toen ik ouder werd, hielp ik ook een handje mee. Mijn favoriete speelgoed was vroeger LEGO. lk bouwde dan geen auto’s of treinen, maar vooraI woningen, compleet met kamerindeling.

Op de HAVO in Apeldoorn kreeg ik als advies voor mijn vervolgopleiding HEAO of HTS. Mij trok dat niet: ik wilde meer praktisch, met mijn handen, bezig zijn en het liefst ook nog wat creatief, en vooral niet te lang. Het werd daarom de Nationale Schilderschool te Zwolle, het huidige CIBAP. Met mijn vooropleiding was het mogelijk om deze verkort en op de praktijk gericht te volgen: ideaal voor mij.

Na het examen ben ik direct gestart als calculator bij een schilders- en afwerkingsbedrijf. Binnen een paar jaar was ik via werkvoorbereider doorgestroomd naar de functie van projectleider. De werkzaamheden van projectleider bevielen mij goed: het werk was afwisselend, praktisch en zeker leerzaam, omdat er naast schilderwerk, wandafwerking en beglazing ook steeds meer bouwkundige werkzaamheden bij kwamen. Deze werkzaamheden waren in eerste instantie vooral gericht op houtrotherstel, maar later werden deze bouwkundige werkzaamheden ‘breder’ uitgevoerd. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan met het isoleren van woningen.

lk ben ongeveer 30 jaar werkzaam gebleven bij schilder- en vastgoedonderhoudsbedrijven. Vanuit de rol van projectleider ben ik overgestapt naar de functie van algemeen manager en via bedrijfsleider werd ik uiteindelijk directeur. Alleen kwam ik steeds verder af te staan van de daadwerkelijke werkzaamheden zelf. Mijn werk bestond bijna alleen nog maar uit vergaderen, overleg voeren over het te volgen beleid enz.

lk haal voldoening uit mijn werkzaamheden als ik op een praktische manier anderen kan helpen en als daarbij het resultaat ook echt zichtbaar is. Al het onderhoud in, aan en om de woning is voor mijn bekend terrein. Daarbij heb ik de nodige ervaring opgedaan met het aan- en verkopen en verhuren van woningen. Daarnaast ben ik gecertificeerd adviseur EP-W/B voor het energielabel en maatwerkadvies. Dit heeft mij doen besluiten om te starten met Woning Support, de onderhoudsmakelaar voor woningen, en met Vastgoedzorg Support als interim manager voor onderhoudsbedrijven en beheerders.

Woning Support kan woningeigenaren geheel ontzorgen m.b.t het energielabel, het verduurzamen en onderhouden van de woning, en Vastgoedzorg Support ondersteund vastgoedonderhoudsbedrijven en vastgoedbeheerders bij het onderhouden van vastgoed. lk nodig u graag uit om op deze site te bekijken wat Woning Support en Vastgoedzorg Support zoal voor u kan betekenen.

Neem contact met mij op voor een geheel gratis en vrijblijvende kennismaking!

Erik Teunissen
onderhoudsmakelaar
interim manager