Energielabel

Een energielabel laat de energieprestatie van een woning zien en maakt duidelijk welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. Een zuinige woning betekent niet alleen een lagere energierekening en meer wooncomfort; het betekent ook minder CO2-uitstoot. Dat zijn belangrijke overwegingen voor de klimaatbewuste woningbezitter van nu. Daarnaast zijn woningeigenaren verplicht om bij verkoop of verhuur van hun woning een energielabel te overhandigen.

Woning Support komt als gecertificeerd EP-W/B adviseur bij u thuis en kijkt o.a. naar de isolatie, verwarming en ventilatie in de woning en neemt diverse bouwkundige en installatietechnische elementen op die van invloed zijn op de bepaling van de energieprestatie van de woning.

Met een verduurzamingsadvies kan Woning Support u ondersteunen bij het energiezuiniger maken van uw woning. Diverse isolerend maatregelen worden doorberekend. Eventueel in combinatie met vervanging van installaties voor verwarming, warm tapwater of ventilatie of het plaatsen van zonnepanelen. Op basis van bijvoorbeeld de terugverdientijd of de financiële mogelijkheden kan er een keuze worden gemaakt.

Wilt u weten welke energiebesparende maatregelen voor uw woning het meest efficiënt zijn. Dan kunnen wij u helpen door het opstellen van een maatwerkadvies. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke omstandigheden in en om uw woning.

Woning Support staat ingeschreven bij het Centraal Register Techniek en kan het energielabel van G naar A**** voor u verzorgen!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verkrijgen van een energielabel, verduurzamingadvies of maatwerkadvies.  Dat is o.a. afhankelijk van woninggrootte en type woning. Via de contactpagina kunt u aangeven informatie en/of een offerte te willen ontvangen. Wij nemen dan contact met u op.