Specialismen

Energielabel
Een energielabel laat de energieprestatie van een woning zien en maakt duidelijk welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. Een zuinige woning betekent niet alleen een lagere energierekening en meer wooncomfort; het betekent ook minder CO2-uitstoot. Dat zijn belangrijke overwegingen voor de klimaatbewuste woningbezitter van nu… Lees meer..


Verduurzamen

De energiekosten zijn de afgelopen periode hard gestegen. We zijn dus steeds mee genoodzaakt om onze woningen te verduurzamen. Er komt dan ook van alles af op de woningeigenaren.  Lees meer..


Maatwerkadvies


Het maatwerkadvies is een gecertificeerd verduurzamingsadvies welke Woning Support voor u kan verzorgen. Zoals het woord al zegt: maatwerkadvies is een advies op maat voor de particuliere woningeigenaar. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke omstandigheden in en om de woning. Lees meer..


RGS SupportOnderhoud

Het zo efficiënt mogelijk onderhouden van de woning, dat is waar Woning Support voor staat. Met andere woorden; De onderhoudswerkzaamheden niet te vroeg, maar ook niet te laat uitvoeren. Maar ook het combineren van werkzaamheden om zo bijvoorbeeld de steigerkosten te drukken. Lees meer..


Quickscan
Woning Support heeft ervaring met alle vormen van onderhoudswerkzaamheden m.b.t. woningen en is daardoor de ideale partner om het totale onderhoud in, aan en om de woning inzichtelijk te maken. Lees meer..