Specialismen

MJOP Support
Een MJOP (meerjarenonderhoudsplan) is de basis voor kwalitatief goed en gecontroleerd onderhoud van woningen. Het is een overzicht met alle voorkomende bouwelementen van de woning met daaraan gekoppeld welke onderhoudswerkzaamheden wanneer moeten worden verricht en wat de kosten daarvoor zijn.

Lees meer..


RGS SupportRGS Support
RGS, Resultaat Gericht Samenwerken, is een nieuwe vorm van samenwerken, en staat voor het samenwerken tussen de woningbezitter (opdrachtgever) en de onderhoudsbedrijven vanuit een doordachte visie met plan. Het gaat er hierbij om dat de opdracht niet de inspanning (de werkzaamheden) omschrijft, maar de eisen over het te realiseren kwaliteitsniveau.

Lees meer..


Energielabel Support
Een energielabel laat de energieprestatie van een woning zien en maakt duidelijk welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. Een zuinige woning betekent niet alleen een lagere energierekening en meer wooncomfort; het betekent ook minder CO2-uitstoot. Dat zijn belangrijke overwegingen voor de klimaatbewuste woningbezitter van nu…

Lees meer..


PKVW Support
Het PKVW, Politie Keurmerk Veilig Wonen, is in Nederland een keurmerk voor woningen die in een bepaalde mate zijn beveiligd. Woningen die het keurmerk krijgen, hebben inbraakvertragers aangebracht, en hebben geen zwakke plekken die het een inbreker gemakkelijk maakt om de woning binnen te komen.

Lees meer..


Onderhoud Support
Woning Support heeft ervaring met alle vormen van onderhoudswerkzaamheden aan woningen, maar is gespecialiseerd in onderstaande werkzaamheden.

Lees meer..