Verkoop Support

Zowel bij de verkoop als bij de aankoop, maar ook bij verhuur van een woning kan Woning Support veel voor u betekenen.

Verkoop
Bij de verkoop van uw woning is de presentatie van essentieel belang om een zo gunstig mogelijk resultaat te verkrijgen. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw woning goed op de foto’s komt én dat de kijkers eveneens een prettig ‘thuisgevoel’ ervaren bij de bezichtigingen?

Een huis moet als een thuis aanvoelen. Elke potentiële koper heeft zijn of haar eigen smaak. Het is daarom belangrijk om goed te kijken wat kan blijven staan of beter ergens anders kan worden geplaatst of tijdelijk worden opgeslagen. Misschien moet er wat worden toegevoegd. Dat kan vaak alleen al met kleine accessoires.

Ook kan het handig zijn om specifieke kleuren op wanden te veranderen in neutrale kleuren en om kleine, in het oog springende beschadigingen te herstellen. Er zijn tal van mogelijkheden die meer extra opleveren dan er kosten gemaakt moeten worden voor het realiseren ervan. Ook het in orde maken en opruimen van de eventuele tuin is een mogelijkheid.

Woning Support kan u bij de verkoop, maar ook bij verhuur geheel ontzorgen en ook het energielabel voor uw woning leveren.

Aankoop
Als u een woning heeft gekocht, kan Woning Support de gehele woning, zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde, naar uw wensen laten ‘transformeren’. Ook het verduurzamen van de woning kan Woning Support voor u regelen. Woning Support kan alle werkzaamheden, van slopen en schoonmaken, via onder andere schilderen en behangen tot het totaal inrichten en onderhouden van de woning en eventueel het terrein eromheen, voor u verzorgen.

Natuurlijk kan er een MJOP (meerjarenonderhoudsplan) voor uw nieuwe woning worden gemaakt. Ook kunnen wij rekening houden met het verduurzamen, energie zuinig maken van uw woning. Dan heeft u direct het onderhoud onder controle en kunt u genieten van uw nieuwe woning.

Neem gerust gratis en vrijblijvend contact op met Woning Support, zodat wij samen kunnen bepalen wat wij voor u kunnen betekenen.