Vastgoedzorg Support

Het ondersteunen van vastgoedonderhoudsbedrijven en vastgoedbeheerders: dat is wat Vastgoedzorg Support doet. Of het nu gaat om onderhoud, renovatie, restauratie of nieuwbouw: Vastgoedzorg Support beschikt over meer dan 35 jaar ervaring in het calculeren, organiseren en controleren van alle voorkomende werkzaamheden. De juiste kennis en ervaring zijn dan ook essentieel als het gaat om het beschermen en onderhouden van vastgoed.

De kernondersteuning van Vastgoedzorg Support ligt op het gebied van schilderwerk, folieapplicatie, houtrotherstel, beglazing en wandafwerking. Ook is het erkend beveiligingsadviseur PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Daarnaast zorgt de ruime ervaring met onder andere gevelreiniging, timmerwerk, metselwerk, voegwerkherstel, dakbedekking, betonconservering, vloerafwerking, graffitiverwijdering, belijning en kitwerk ervoor dat Vastgoedzorg Support de ideale partner is voor ondersteuning bij al uw werkzaamheden aan vastgoed.

Mogelijkheden met Vastgoedzorg Support;

Management
Vastgoedzorg Support heeft uitgebreide ervaring als leidinggevende binnen het werkgebied van schilders-, glaszet-, afwerkings- en onderhoudsbedrijven.

Als interim-manager kan Vastgoedzorg Support u tijdelijk werk uit handen nemen. Redenen hiervoor kunnen zijn:

– Langdurige uitval van de huidige manager
– Er is na het vertrek van de vaste manager nog geen geschikte opvolger gevonden
– Grote veranderingen die in het bedrijf gaan plaatsvinden
– Tijdelijk veel meer werkzaamheden die verricht moeten worden

Als projectmanager kan Vastgoedzorg Support een project van A tot Z ondersteunen, van het in beeld brengen van de onderhoudsconditie, het bepalen van de onderhoudsscenario’s en het aanvragen en beoordelen van offertes tot het begeleiden en opleveren van de werkzaamheden op het gebied van vastgoedonderhoud.

MJOP (meerjarenonderhoudsplan) / RGS (resultaatgericht samenwerken)
Vastgoedzorg Support kan ondersteuning geven bij het maken van een MJOP en bij RGS. Hierbij is Vastgoedzorg Support gespecialiseerd in het werken met RGS+. Dit is een cloudapplicatie die het mogelijk maakt om resultaatgericht samen te werken met meerdere partijen. Verschillende partijen kunnen inloggen en hun data invoeren. De opdrachtgever heeft daarmee in één systeem altijd ‘real time’ inzicht in alle data en de status van de projecten (complexen).

RGS+ automatiseert het hele RGS-project en is daardoor veel meer dan documentenopslag. Het is een stuk ondersteuning in de processtappen die er moeten worden doorlopen om tot een goed resultaat te komen. Het begint met het maken van een projectdefinitie, daarna wordt de strategie bepaald. Wanneer alle stappen worden gevolgd, kan er ook niets worden vergeten.

Vastgoedzorg Support kan, indien gewenst, de werkzaamheden van begin tot einde verzorgen en begeleiden, vanaf het invoeren van de objecten inclusief de inventarisatie en inspectie, via de strategie en de teamsamenstelling tot de uitvoering (na een opdracht hiervoor).

Calculatie
Vastgoedzorg Support verzorgt de calculatie voor u met betrekking tot schilderwerk, beglazing en wandafwerking, en maak o.a. gebruik van Gilde software. Hierbij kunnen wij u het volgende leveren:

– lnventarisatie van hoeveelheden (aantallen en afmetingen)
– Beoordeling van de staat van onderhoud van de te bewerken ondergrond
– Verftechnische adviezen
– Eventuele afprijzing van offertes
– Onderhoudsscenario’s (MJOP)

Consultancy
Vastgoedzorg Support heeft ruim 35 jaar ervaring in het vastgoedonderhoud binnen organisaties. Vanuit de praktijk kan Vastgoedzorg Support u ondersteunen en adviseren op bijna alle mogelijke onderdelen binnen uw organisatie. Vastgoedzorg Support biedt ondersteuning op gebied van de volgende onderdelen:

– Organisatie
– Calculatie en werkvoorbereiding
– Planning en uitvoering
– Werving en selectie
– Advies rond automatisering
– Klanttevredenheid
– Reducering van faalkosten
– Relatie- en offertebeheer
– Certificering