Verduurzamen

De woning verduurzamen voor besparing op het gas- en elektriciteitsgebruik. Er komt dan ook van alles af op de woningeigenaren.

Woning Support staat ingeschreven bij het Centraal Register Techniek en kan u ondersteunen bij het verduurzamen van uw woning middels een verduurzamingadvies, maar ook bij het begeleiden van de werkzaamheden.

Diverse isolerende maatregelen met verschillende isolerende materialen worden met elkaar vergeleken. Er wordt ook berekend of vervangen van installaties voor verwarming, warm tapwater of ventilatie zinvol is, eventueel in combinatie met het plaatsen van zonnepanelen. Hierbij wordt ook rekening gehouden met het wooncomfort zoals voldoende ventilatie. Op basis van bijvoorbeeld de terugverdientijd of de financiƫle mogelijkheden kan er een keuze worden gemaakt uit de verschillende varianten.

Het is hierbij van belang dat men rekening houd met de levensduur van installaties en dat de volgorde van de werkzaamheden zodanig is bepaald dat deze elkaar niet “hinderen”. Het uiteindelijk advies geeft jou een kant-en-klaar stappenplan, waar te beginnen, wat zijn de kosten, en wat het je uiteindelijk oplevert.