Diensten

Verduurzaming Support
Energielabel: Woning Support kan dit als gecertificeerd EP-W/B adviseur vakkundig en snel voor u verzorgen. Bij het verduurzamen van uw woning kunnen wij u ondersteunen m.b.v. een verduurzamingsadvies of een gecertificeerd maatwerkadvies.

Lees meer..


Onderhoud Support
Als woningeigenaar bent u zuinig op uw bezit. Woningonderhoud aanpakken bij de kern, met de juiste maatregelen, productkeuze, kennis en kunde: dat is de optimale basis voor kwalitatief goed woningonderhoud.

Lees meer..


Beheer Support
Het opzetten van een MJOP of RGS, zodat u een duidelijk overzicht heeft van de onderhoudswerkzaamheden die waar, wanneer en voor welke kosten uitgevoerd kunnen of moeten gaan worden.

Lees meer..


Verkoop Support
Bij de verkoop van uw woning is de presentatie van essentieel belang om een zo gunstig mogelijk resultaat te verkrijgen. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw woning goed op de foto’s komt én dat de kijkers eveneens een prettig ‘thuisgevoel’ ervaren bij de bezichtigingen?

Lees meer..


Interieur Support
Het uitvoeren van het binnenschilderwerk en het aanbrengen van wandafwerking hebben veel raakvlakken met het inrichten en de styling van de woning, en hebben een grote invloed op het woon- en leefgenot. Het kleurgebruik en de materiaalkeuze zijn hierbij zeer bepalend.

Lees meer..


Klus Support
Met Woningklus Support verzorgt Woning Support werkzaamheden in eigen beheer. Met behulp van partners worden vooral de kleinere en noodzakelijke werkzaamheden om (meer) schade en hogere kosten te voorkomen door Woningklus Support uitgevoerd.

Lees meer..