Diensten

Woningonderhoud Support
Als woningeigenaar bent u zuinig op uw bezit. Woningonderhoud aanpakken bij de kern, met de juiste maatregelen, productkeuze, kennis en kunde: dat is de optimale basis voor kwalitatief goed woningonderhoud.

Lees meer..


Woningverkoop Support
Verkoop
Bij de verkoop van uw woning is de presentatie van essentieel belang om een zo gunstig mogelijk resultaat te verkrijgen. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw woning goed op de foto’s komt én dat de kijkers eveneens een prettig ‘thuisgevoel’ ervaren bij de bezichtigingen?

Lees meer..


Woningverhuur Support
Woning Support wil particuliere verhuurders en kleine beleggers volledig ontzorgen door ondersteuning te bieden bij het beheer en onderhoud van de verhuurde woning. Met meer dan 20 jaar praktijkervaring met de verhuur van woningen pakt…

Lees meer..


Woninginterieur Support
Het uitvoeren van het binnenschilderwerk en het aanbrengen van wandafwerking hebben veel raakvlakken met het inrichten en de styling van de woning, en hebben een grote invloed op het woon- en leefgenot. Het kleurgebruik en de materiaalkeuze zijn hierbij zeer bepalend.

Lees meer..


Woningbeheer Support
– Het opzetten van een MJOP of RGS, zodat u een duidelijk overzicht heeft van de onderhoudswerkzaamheden die waar, wanneer en voor welke kosten uitgevoerd kunnen of moeten gaan worden.

Lees meer..


Woningklus Support
Met Woningklus Support verzorgt Woning Support werkzaamheden in eigen beheer. Met behulp van partners worden vooral de kleinere en noodzakelijke werkzaamheden om (meer) schade en hogere kosten te voorkomen door Woningklus Support uitgevoerd.

Lees meer..