Interieur Support

Het uitvoeren van het binnenschilderwerk en het aanbrengen van wandafwerking hebben veel raakvlakken met het inrichten en de styling van de woning, en hebben een grote invloed op het woon- en leefgenot. Het kleurgebruik en de materiaalkeuze zijn hierbij zeer bepalend. Een lichte kleur laat de ruimte groter aanvoelen, een donkere kleur laat de ruimte juist kleiner lijken. Het aanbrengen van speciale wandbekleding kan de akoestiek in de ruimte verbeteren. Speciale behangsoorten, bijvoorbeeld met afbeeldingen die u zelf bepaalt, zorgen voor een persoonlijke uitstraling.

Door het aanbrengen van een speciale folie kunt u ervoor zorgen dat de mooiste effecten worden bereikt. Denk hierbij aan een eenvoudige opdekdeur die door middel van een folie met houtstructuur het uiterlijk krijgt van een massief houten deur. Ook bestaan er speciale krasbestendige folies. Of uw voorkeur nu uitgaat naar hout, metaal, steen of marmer: met zelfklevende folies zijn de mogelijkheden eindeloos.

Interieuradvies en styling
Maar er kan veel meer! Van uw eigen huis uw eigen thuis maken: daar kan Woning Support u bij ondersteunen. Met de juiste kleuren en materialen, in combinatie met meubels en woonaccessoires, kunnen wij uw dromen werkelijkheid laten worden. Wij kunnen u voorzien van een volledig interieuradvies, gebaseerd op uw woonsituatie en persoonlijke wensen. Wij starten graag met een persoonlijk gesprek bij u thuis, om te beoordelen wat uw gedachten en wensen zijn, en wat de mogelijkheden zijn qua ruimte en budget.

Bij een interieurontwerp kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen:

– Moodboard
– Materiaaladvies
– Kleuradvies
– Lichtadvies
– Meubelplan
– lnterieuradvies
– Stylingadvies
– Stylingfotografie
– Woningfotografie
– lndelingsplan
– 2D- en 3D-tekening

Woning Support kan dit voor u verzorgen, van A tot Z.

Neem gratis en vrijblijvend contact op met Woning Support. Graag komen wij bij u langs om te kijken en bespreken wat uw wensen en de mogelijkheden zijn.